Watch & learn

We proberen het gebruik van Basecone zo eenvoudig en intuïtief mogelijk te maken. Desondanks kunnen we ons voorstellen dat meer uitleg wenselijk is. Schrijf je in voor onze online webinars, zodat wij de mogelijkheden van Basecone kunnen laten zien, zodat jij dit kan toepassen in jouw organisatie.

Schrijf je nu in voor een webinar!

Ervaar de kracht van Basecone en zie wat de mogelijkheden zijn. Om de webinar zo efficiënt mogelijk in te delen splitsen we deze op basis van algemene kennis, tips en trucs voor gevorderde en autorisatie/workflow.

Alle webinars worden gegeven
door onze Basecone expert: Danielle

Webinar Algemeen: de basis kennis

We beginnen bij de basis, het aanleveren en boeken van je facturen, inzicht in je archief en gebruik van de app. Dit alles zie je in een half uurtje tijd.

Elke maandag en donderdag

Webinar Algemeen: voor gevorderden

Tijdens deze webinar nemen we jou mee in de vervolgstappen om je facturen zo efficient mogelijke digitaal verwerken met Basecone.

Elke maandag en donderdag

Webinar Autorisatie: de basis kennis

Tijdens deze webinar nemen we jou mee in de basisstappen om je facturen digitaal te gaan autoriseren in Basecone of via de app.

Elke dinsdag en donderdag

Webinar Autorisatie: voor gevorderden

Wil je hulp bij het inrichten en de optimale workflows instellen, trek dan een half uur uit om deze webinar voor de gevorderde Basecone gebruiker te volgen.

Elke dinsdag en donderdag

On Demand webinars:
Al onze webinars bekijken wanneer jij dat wil!

Jij bent druk en wij ook, dus naast onze geplande webinars, delen wij graag nog meer kennis op een voor jou gewenst tijdstip via On Demand webinars.

Kijk onze bovenstaande webinars wanneer het jou uitkomt of volg één van onze speciale webinars, zoals een webinar speciaal voor accountants. Stel tijdens de webinar je vragen en krijg deze de volgende dag beantwoord.