Next generation document processing!

basecone

Verwerk al je facturen en bonnen automatisch online

Basecone is opgericht om het leven van accountants en ondernemers makkelijker te maken en inmiddels uitgegroeid tot dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking. Facturen en documenten kunnen automatisch, snel en gemakkelijk worden aangeleverd en worden geboekt in de met Basecone gekoppelde online boekhoudsystemen. Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel dat je vervolgens controleert en accordeert.

Volg een

webinar 

Vragen &

antwoorden

14 dagen

proberen

UBL-ready. Set. Go!

Via Basecone zijn er al meer dan 200.000 UBL-facturen verwerkt. Het verwerken  en boeken van UBL’s heeft een aantal voordelen zoals tijdbesparing en regelherkenning. We are UBL-ready!

bascene is ubl ready

De 10 belangrijkste

voordelen van Basecone

#1

Alles in de cloud, altijd beschikbaar

Basecone is een 100% cloud-oplossing, altijd en overal beschikbaar via internet en mobiele apps. Altijd en overal kan je documenten aanleveren, autoriseren en declaraties in te dienen.

#2

Snel en gemakkelijk aanleveren

Het aanleveren van je documenten kan op verschillende manieren. Via Basecone kan je de documenten uploaden, maar je kunt ze ook opsturen via e-mail of uploaden onderweg met de app Basecone Spenser.

#3

Online archief volgens de bewaarplicht

Documenten blijven 10 jaar veilig opgeslagen in Basecone. Zo voldoe je aan de eisen van de Belastingdienst.

#4

Uitgesplitste verwerking van UBL-facturen

Basecone verwerkt UBL-facturen volledig uitgesplitst per regel en 100% nauwkeurig in samenwerking met InvoiceSharing.

#5

Efficiënte en gecontroleerde workflow

Met de Basecone workflow heb je de volledige controle over de documentenstroom en worden facturen niet betaald zonder goedkeuring.

#6

Verwerking in real time

Documenten worden in real time verwerkt in je boekhoudpakket. Daarnaast zorgen opgeslagen boekingsregels voor een zo volledig mogelijk boekingsvoorstel.

#7

Veilig 

Bij Basecone nemen we de veiligheid en beschikbaarheid van je gegevens zeer serieus en respecteren we je privacy. Wij hebben alle nodige maatregelen getroffen om de data te beschermen.

#8

Meerdere boekingsregels

In Basecone kan je meerdere boekingsregels per leverancier opslaan.

#9

Business Intelligence

De documenten zijn ook direct toegankelijk vanuit business intelligence oplossingen, zoals Visionplanner Cloud, Infine en Ezora.

#10

Eenvoudig autoriseren

Met de app Basecone Flux kan je toegewezen documenten snel en makkelijk bekijken en vervolgens goed- of afkeuren, overal en wanneer je wilt.

#11

Meerdere documenten tegelijk boeken

In Basecone heb je goed overzicht in de status van al je te boeken documenten. Documenten zijn makkelijk te sorteren en je kan meerder documenten tegelijk boeken.

 

Vergaande integratie en koppeling met de leidende boekhoudpakketten:

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.