Basecone & Unit4

Sneller en gemakkelijker bonnen indienen en facturen boeken? Declaraties direct
toewijzen aan degene die moet accorderen? Basecone biedt controle over
het complete autorisatieproces.

Slimmer documenten uploaden, scannen en autoriseren

Elke bon die via Basecone binnenkomt, wordt rechtstreeks in Unit4 verwerkt. Op basis van de herkende informatie op de (inkoop)factuur en het Basecone systeem worden de leveranciersgegevens automatisch aangemaakt of kan jij ze gemakkelijk aanvullen.

Unit4 koppeling
Unit4 koppeling

“Basecone is ideaal voor de ondernemer die geen papieren meer in handen krijgt en wèl al zijn facturen wil zien.”

Marita Sloetjes,
Westerveld & Vossers

“Door de combinatie van Basecone en Unit4 is onze kantoor papierloos, alles is gedigitaliseerd. De efficiëntie die dit met zich meeneemt is niet te beschrijven.”


Easy2send

Voordelen van de Basecone & Unit4 koppeling

100% cloud-oplossing

Met Basecone is alle informatie overal beschikbaar in de cloud. Ons systeem is web-based, dus je kunt na aankoop direct een bon uploaden!

Eenvoudig aanleveren

Je kunt op verschillende manieren documenten aanleveren bij Basecone: per e-mail, via onze Spenser app of uploaden in Basecone.

Efficiënt proces

Houd volledige controle over de workflow met Basecone. Slimme autorisatieflows zorgen ervoor dat documenten niet bij de verkeerde personen terecht komen.

Benieuwd naar meer voordelen van Basecone?

Eenvoudig documenten boeken en autoriseren

Naast een webapplicatie, hebben we ook twee gebruiksvriendelijke apps ontwikkeld. Zo heb je het boekings- en autorisatieproces letterlijk en figuurlijk in de hand.

Spenser

Upload een foto van de bon of (inkoop)factuur en maak een declaratie aan. Wanneer je de declaratie verstuurt staat deze gelijk in Basecone als UBL-factuur. Deze is klaar om geboekt te worden en is direct terug te vinden in Unit4.

Basecone app

Digitaliseer het accorderen van facturen voor boeken en/of betalen via onze autorisatiemodule. Dit kan waar je ook bent, met onze Basecone app. Ook deze stap is gekoppeld met Unit4.  

Basecone brochure

Meer weten over de koppeling tussen Basecone & Unit4?