Basecone, accountantskantoren
Fiscaal en Accounting04 oktober, 2018

100.000 Basecone administraties in Nederland

Yes! 100.000 administraties bij meer dan 1.800 accountantskantoren en 2.500 bedrijven in Nederland. We zijn er! De 100.000e Basecone administratie in Nederland is aangemaakt door Phidra Accountants en Adviseurs. We wilden dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, en daarom hebben we het personeel van Phidra verrast met een lekker hapje en drankje.


100000 Basecone administraties in Nederland  100000 Basecone administraties in Nederland  100000 Basecone administraties in Nederland  100000 Basecone administraties in Nederland  100000 Basecone administraties in Nederland


Gestart als een nieuwkomer en inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de markt. Dat is iets om trots op te zijn. Daarom wilden we ook stil staan bij deze mooie mijlpaal door het kantoor dat de 100.000e administratie heeft aangemaakt in het zonnetje te zetten. Dagelijks hebben we de nieuwe aangemaakte administraties in de gaten gehouden en uiteindelijk was het Phidra Accountants die op het juiste moment de knop heeft ingedrukt.

Met een volgeladen foodtruck met exotische hotdogs en biofriet zijn we naar Alkmaar afgereisd. Het was mooi om te zien dat medewerkers van alle vestigingen van Phidra en zelfs ook enkele medewerkers die vrij waren naar de foodtruck kwamen. We hopen op deze manier als Basecone dit kantoor een beetje ontzorgd te hebben in de drukke kwartaalmaand.

Via deze weg willen we niet alleen Phidra Accountants bedanken voor het vertrouwen en een fijne samenwerking, maar ook alle andere klanten die hebben bijgedragen aan deze mijlpaal. Om iedereen te bedanken zijn wij met man en macht achter de schermen aan het werk om Basecone te verrijken met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de applicatie zodat iedereen nog efficiënter alle binnenkomende documenten kan verwerken.

Wij kijken vol optimisme uit naar de volgende mijlpaal en hopen deze ook weer met jullie te kunnen vieren!

Bij Basecone draait het om teamwork. Elke dag met elkaar fantastische en goede software bouwen en onderhouden, voor een grote groep gebruikers.

Onze teamleden delen hun kennis en expertise via de Basecone Blog.

Blijf altijd op de hoogte! Schrijf je in en je ontvangt het laatste Basecone nieuws:

Back To Top