Slimme factuurverwerking met autorisatie management

null

Met Basecone heb je het autorisatieproces volledig in de hand. Stel zelf je workflows voor factuurautorisatie op, zodat terugkerende facturen van bepaalde leveranciers, automatisch ter autorisatie worden toegewezen aan de juiste medewerkers. Na goedkeuring wordt de factuur automatisch vrijgegeven voor betaling!

flow

Facturen snel en makkelijk verwerken

Wanneer er een inkoopfactuur binnenkomt in de boekhouding moet er nog van alles met het document gebeuren voordat je de factuur daadwerkelijk gaat betalen. In Basecone kan je de flow van een factuur naar eigen wens inrichten zodat wanneer een factuur binnenkomt het hele proces automatisch verloopt.

flow

Automatische online factuurherkenning en verwerking
Door gebruik te maken van autorisatieflows zorg je dat terugkerende facturen van bepaalde leveranciers en/of vanaf een specifiek bedrag naar de juiste medewerkers worden gestuurd, zij keuren vervolgens de factuur digitaal.

Facturen kunnen eventueel ook worden geblokkeerd voor betaling. Je administratie is wel volledig bijgewerkt in het boekhoudpakket. Heeft iedereen goedgekeurd, dan wordt de factuur automatisch vrijgegeven voor de betaalbatch die je opstelt in je boekhoudpakket.

Nooit meer een factuur kwijt en je boekhouding altijd up-to-date!
Met Basecone’s autorisatie management heb je de volledige controle over de documentenstroom. Je ziet in één oogopslag bij wie de factuur blijft steken en je kunt diegene hierover informeren. Daarnaast houdt Basecone je ook op de hoogte wanneer er nog facturen moeten worden goedgekeurd. Op deze manier zorg je ervoor dat alle facturen real time worden verwerkt en op tijd worden betaald.

Het is mogelijke om per documentsoort in te stellen of autorisatie verplicht, optioneel of niet van toepassing is.

Nieuw! Heb je maandelijks terugkerende facturen die je niet telkens opnieuw wilt autoriseren? Bijvoorbeeld facturen met een laag bedrag, vaste kosten of van een leverancier met een jaaroveréénkomst? Vanaf nu kun je deze facturen uitzonderen op de verplichte autorisatie workflow. Hierdoor worden ze meteen doorgestuurd naar het boekhoudpakket. Dit maakt het werk gemakkelijk en sneller.

Volg een

webinar 

Vragen &

antwoorden

Q&A

14 dagen

proberen

De belangrijkste voordelen van autorisatie management:

Efficiënt en
betrouwbaar

Facturen worden automatisch gekoppeld aan de juiste medewerkers ter autorisatie

Alles onder
controle

Altijd en overal controle over je uitstaande facturen in één overzicht en facturen worden niet betaald zonder goedkeuring

Verwerking in
real time

Nooit meer een  factuur kwijt en je hoeft niet lang te wachten op een handtekening

Alles overzichtelijk online

Altijd en overal toewijzen, goedkeuren of blokkeren voor betaling met onze app

Meerdere documenten tegelijk boeken

Facturen worden niet betaald zonder goedkeuring

In de cloud, altijd beschikbaar

Digitaal toewijzen, goedkeuren of blokkeren voor betaling

It’s here: authorise on the go!

Swipe naar rechts! Met de app Basecone Flux kan je documenten autoriseren overal en wanneer je wilt. Superhandig.

play-store app-store