Slimme factuurverwerking met autorisatiebeheer

Inzicht in je autorisatieproces krijgen? Start onze vrijblijvende scan!

Grip op je autorisatiebeheer

Is je autorisatiebeheer ingewikkeld, of ben je veel tijd kwijt aan overzicht creëren van facturen die geautoriseerd moeten worden? Zonde! Dat kan efficiënter. Je krijgt er weer grip op met het autorisatiebeheer van Basecone. Stel workflows in voor factuurautorisatie, zodat facturen automatisch bij de juiste personen belanden. Houd overzicht over facturen die nog moeten worden goedgekeurd. Na goedkeuring worden facturen automatisch vrijgegeven voor betaling!

Autorisatiebeheer

Hoe staat jouw
autorisatiebeheer ervoor?

Doe onze scan en ontvang binnen 2 minuten gratis persoonlijke inzichten om je proces voor autorisatiebeheer te optimaliseren.

Autorisatiebeheer:
Facturen snel en makkelijk verwerken

Voordat een inkoopfactuur betaald kan worden, moeten er nog verschillende stappen gezet worden. Verschillende medewerkers of afdelingen moeten de facturen goedkeuren en je wilt zelf overzicht houden. In het autorisatiebeheer van Basecone kun je de flow van de factuur zelf inrichten.

Autorisatiebeheer

Automatische online factuurherkenning en verwerking

Autorisatieflows zorgen ervoor dat terugkerende facturen of facturen vanaf een specifiek bedrag automatisch naar de juiste medewerkers worden gestuurd. Wacht een factuur op goedkeuring? Dan kun je deze automatisch laten blokkeren voor betaling. Je administratie is wel volledig bijgewerkt in het boekhoudpakket. Een goedgekeurde factuur wordt automatisch vrijgegeven voor de betaalbatch. Maandelijks terugkerende facturen kun je eenvoudig uitzonderen van de verplicht autorisatieflow.

Volledig overzicht,
altijd actueel

Met het autorisatiebeheer van Basecone heb je de gehele controle over de facturenstroom. Je kunt facturen voor goedkeuring aan de juiste personen toewijzen en je ziet in één oogopslag waar een factuur blijft steken. Basecone’s autorisatiebeheer herinnert je aan alle facturen die nog openstaan voor goedkeuring. Daarmee heb je een actueel overzicht en worden facturen op tijd betaald.

Voordelen van de Basecone app

Efficiënt en betrouwbaar

Facturen worden automatisch aan de juiste medewerker voor goedkeuring toegewezen. Zonder goedkeuring worden facturen niet vrijgegeven of betaald.

Alles onder controle en inzichtelijk

Je kunt altijd en overal facturen toewijzen, ze laten goedkeuren, of blokkeren voor betaling met onze app. In één oogopslag is duidelijk hoe de facturenstroom ervoor staat.

Altijd actueel

Facturen worden real time verwerkt. Je bent nooit meer een factuur kwijt en hoeft met gestroomlijnde flows niet lang op goedkeuring te wachten.

basecone app

It's here:
authorise on the go!

Swipe naar rechts! Met de app van Basecone kan je documenten autoriseren overal en wanneer je wilt. Superhandig.