Gewoon® in samenwerking met Basecone

Als je meer tijd wilt hebben voor de echte leuke dingen van het leven, helpen we je graag bij het opzetten van je eigen online boekhouding met Scan en Herken. Als deze eenmaal staat kun je met de Gewoon® App eenvoudig en snel een foto van een factuur of bon maken. Deze worden na ontvangst altijd direct verwerkt in je administratie. Kies voor gemak en meld je hier aan voor een vrijblijvende afspraak over de voordelen van Scan & Herken. Gewoon doen!

Real-time verwerking

Gewoon® in samenwerking met Basecone maken het mogelijk je boekhouding om te zetten naar een real-time online boekhouding. Dat betekent altijd en overal actueel inzicht in je financiële positie en ook altijd en overal je facturen en documenten online beschikbaar. Door het grote gemak waarmee je facturen en bonnen naar ons platform kunt sturen, is het mogelijk om een ‘op dagelijkse basis een bijgewerkte boekhouding’ te hebben. Met deze nieuwe manier van verwerken van de financiële administratie, zul je veel meer inzicht krijgen in de onderneming. Je kunt daardoor, samen met je adviseur, beter anticiperen op een actuele situatie. In plaats van achteraf tot onaangename conclusies te komen.

Gewoon® werkt momenteel aan een visuele weergave van de mogelijkheid om je boekhouding real-time te maken. Deze is zeer binnenkort beschikbaar.

Gewoon App

Met de Gewoon® App (powered by Basecone) kun je eenvoudig en snel een foto maken van je factuur of bon en deze direct aanleveren om verwerkt te worden in de administratie. De App van Gewoon is beschikbaar voor Apple en voor Android toestellen.

Je kunt de App gratis downloaden in de Apple Store of in de Google Play Store. Klik hieronder om de App direct te downloaden voor je toestel.

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque dignissim semper libero, at facilisis odio auctor lacinia. Donec congue sagittis dui quis aliquam. Maecenas velit ipsum, aliquam eget quam eget, faucibus placerat est. Curabitur blandit, quam nec facilisis dignissim, odio mauris commodo massa, eget pellentesque mi lacus nec magna.

Online Support

Hieronder tref je de handleidingen aan voor het gebruik van onze applicatie. Je kunt deze handleidingen downloaden door op de naam van het document te klikken.Telefonisch support

Je kunt gebruik maken van telefonisch support, indien je jouw vraag niet via email aan ons kunt doorgeven.

Bel naar +31 (0) 85 401 12 90 en volg het keuzemenu. Je persoonlijke en unieke PIN-code vind je in de Basecone applicatie via het Menu – Help – Support. Controleer altijd of je de meest recente PIN-code hebt. Basecone wijzigt de PIN-code periodiek.

Bel nu:
+31 (0) 85 401 12 90Email via Basecone Support Systeem

Basecone levert ondersteuning aan gebruikers via een online helpdesk. Indien je een email stuurt naar support@basecone.nl slaat Basecone het bericht op in een gespecialiseerd helpdesksysteem. Je melding wordt hiermee omgezet in een ticket, en je ontvangt een uniek ticket nummer. Wanneer je aanvullende vragen en/of opmerkingen hebt over hetzelfde ticket, kun je altijd antwoorden op het bericht dat je van Basecone ontvangt. Zo blijft alle informatie verbonden aan het juiste ticket en kunnen medewerkers jouw melding binnen de gestelde termijn beantwoorden.

Meekijken

In sommige gevallen kan een medewerker van Basecone ervoor kiezen om op een veilige manier even met je mee te kijken op je beeldscherm. Basecone gebruikt hiervoor TeamViewer Quick Support.

Contact

Gewoon® IJmuiden

Dokweg 27/B
1976 CA IJmuiden

Of bel ons:
(0255) 522 754

Gewoon® Heemskerk

De Trompet 1135
1967 DA Heemskerk

Of bel ons:
(0251) 211 204