Deloitte

Deloitte

Deloitte biedt ondernemers op verschillende manieren ondersteuning bij het ondernemen. Deze ondersteuning bestaat uit innovatieve online dienstverlening (via het ctrl-platform) waarop uw administratieve processen zijn geïntegreerd. Zo kunt u hier bijvoorbeeld online boekhouden, online HR- en salarisverwerking doen en het inscannen en herkennen van facturen middels Basecone.

Met behulp van deze koppelingen neemt de administratieve werkdruk af en is het tevens mogelijk om eenvoudig managementrapportages in te zien, jaarrekeningen te produceren, aangifte te doen bij de Belastingdienst, kredietaanvragen te doen of bijvoorbeeld stukken aan te leveren bij de Kamer van Koophandel. Op deze manier wordt uw financiële administratie veel overzichtelijker en heeft u, als ondernemer, ook direct inzicht in de belangrijkste beslisinformatie van uw organisatie.
Onze ervaren accountants en adviseurs begeleiden u in het optimaal inzetten van Basecone binnen uw organisatie en kijken daarbij kritisch naar het gehele proces, bijvoorbeeld van inkoop tot betaling. Zoals u gewend bent van Deloitte doen wij dit alles voor een vaste prijs!

Orteliuslaan 982
3502 GD Utrecht

088 2889633